Bij Volendam vertrokken Stroo tekent op dezelfde dag bij TOP Oss

31 januari 2019, 20:53

Enzo Stroo heeft kort na het ontbinden van zijn contract bij FC Volendam een nieuwe werkgever. De 24-jarige spits gaat aan de slag bij TOP Oss, dat de goaltjesdief voor anderhalf jaar heeft vastgelegd. "Hij stond al een tijdje op ons gezamenlijk wensenlijstje."

In Volendam maakte Stroo vorig seizoen indruk door vijftien doelpunten te maken en zich daardoor tot clubtopscorer te kronen. Dit seizoen werd hij beduidend minder gebruikt. De laatste twaalf wedstrijden speelde hij slechts één minuut, waarna club en speler op Deadline Day besloten om het contract te ontbinden.

Maandag had Stroo al een gesprek met TOP Oss, vertelt algemeen directeur Peter Bijvelds op de website van de club. "Hij stond al een tijdje op ons gezamenlijk wensenlijstje, dus ik ben blij dat we Enzo nu reeds voor langere tijd vast kunnen leggen. Hij heeft scorend vermogen, is een teamspeler met absoluut een neusje voor de goal en past ook prima in een twee-spitsen-formatie."

Stroo verheugt zich op zijn kans in Brabant en erkent dat de overstap snel is gegaan. "Dat kun je wel zeggen. Maar dat is niet erg, want ik had meteen een erg fijn gevoel bij TOP. De speelstijl bevalt me evenals de cultuur waarbinnen spelers zich steeds weer goed profileren."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen