Excelsior huurt spits Eckert rest van dit seizoen van Celta de Vigo

31 januari 2019, 15:42

Excelsior heeft Dennis Eckert voor de rest van dit seizoen gehuurd van het Spaanse Celta de Vigo. De 22-jarige aanvaller is de eerste transfer op Kralingen in deze winter, waar het verder volledig stil bleef. De spits is direct beschikbaar voor het treffen met Feyenoord van komend weekend. "Ik hoop hier het komend half jaar veel speelminuten te kunnen maken en belangrijk te zijn voor het team."

Op de clubsite maakt Excelsior melding van de komst van de voorhoedespeler. "Mijn eerste indruk van de club is erg goed. Natuurlijk is het hier allemaal wat kleiner dan ik bij Celta de Vigo gewend was, maar alles rond de club ziet er wel heel professioneel uit", laat hij weten. "Ik ben blij dat ik hier ben."

Eckert is een Duitse aanvaller, die eerder speelde voor 1. FC Köln en Borussia Mönchengladbach. Ook kwam hij uit voor Duitsland Onder 19 jaar. Bij Celta de Vigo was hij veroordeeld tot het tweede plan: hij kwam slechts tot negen optredens, voornamelijk als invaller in La Liga.

"Ik heb in totaal zo'n tien, elf keer voor het eerste elftal van Celta de Vigo gespeeld, maar het was lastig om veel speelminuten te krijgen. Daarom heb ik nu de keuze gemaakt om naar Excelsior te komen. Ik hoop hier het komend half jaar veel speelminuten te kunnen maken en belangrijk te zijn voor het team", aldus Eckert.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen