TOP Oss haalt de bij GAE overbodig geworden Overgoor binnen

31 januari 2019, 12:38

TOP Oss heeft zich per direct versterkt met Sjoerd Overgoor. De middenvelder was volledig overboden geworden bij Go Ahead Eagles, de club die hem het liefst zag vertrekken. In TOP Oss heeft de dertigjarige voetballer dus een nieuwe club gevonden: het is niet bekend voor hoelang hij tekent bij de nummer zeven van de Eerste Divisie.

"Ik wil laten zien dat ik nog steeds van toegevoegde waarde ben in de Eerste Divisie", doelt Overgoor op het feit dat hij niet meer welkom was bij Kowet, waar hij in kleedkamer 2 terecht zou komen als hij bleef. Voor zijn collega Rick Ketting geldt overigens hetzelfde. "Na gesprekken met Lion Kaak en de directeur ben ik ervan overtuigd dat TOP Oss het ideale podium hiervoor is."

Ook technisch directeur Peter Bijvelds is blij met Overgoor, die eerder speelde voor onder andere SC Cambuur en De Graafschap. "Het is fantastisch dat een speler met zijn staat van dienst op deze basis voor onze club kiest. Dat streelt ons. We geven hem graag de kans om een contract voor volgend seizoen af te dwingen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen