Spoorboekje: degradatiekraker in Eredivisie, nasleep transfers

1 februari 2019, 07:00

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op vrijdag 1 februari.

Nieuws

Nasleep Deadline Day

Deadline Day verliep rustig qua grote baanbrekende transfers, maar uiteraard gebeurde er wel voldoende. De laatste transfers zullen zelfs in de ochtend van deze vrijdag worden afgerond. Uiteraard komen die zaken vandaag voorbij.

Wedstrijden

Japan - Qatar (15.00 uur)

De finale van de Azië Cup staat op het programma. Aangezien Ritsu Doan nog altijd speler van FC Groningen is en niet meer verkocht kan worden dit seizoen, zullen ze in het hoge noorden van ganser harte hopen dat hij zal uitblinken. Het zal zijn marktwaarde flink doen stijgen als hij in de finale een goede indruk maakt. Voor Qatar is het een mooie kans om zich wederom te laten zien: tot dusver hebben ze een indrukwekkend toernooi.  

De Graafschap - NAC Breda (20.00 uur)

De degradatiekraker in de Eredivisie: De Graafschap versus NAC Breda. Het verschil op de ranglijst is slechts één punt: dat betekent dat de winnaar in elk geval niet meer onderaan de Eredivisie staat na deze speelronde. Een cruciaal duel voor beide coaches. Wie houdt het hoofd koel? Mitchell van der Gaag kan in elk geval nog geen beroep doen op aanwinst Dorian Dervite: hij sluit zaterdag pas aan.

FC Twente - Helmond Sport (20.00 uur)

FC Twente staat voor het eerst sinds de start van de Eerste Divisie waar het dolgraag wil staan: helemaal bovenaan. Maar de eerste plek wordt al het hele seizoen continu doorgegeven aan elkaar: zo stonden onder andere Go Ahead Eagles, FC Den Bosch en Sparta Rotterdam al een keer aan kop. Kunnen de Tukkers de zo gewenste stek wél behouden?

Voetbal op tv

20.00 uur: FC Twente - Helmond Sport, FOX Sports 2, live verslag van het duel in de Eerste Divisie

20.00 uur: Schakelkanaal Eerste Divisie, FOX, verslag van alle duels in de Eerste Divisie

20.00 uur: De Graafschap - NAC Breda, FOX Sports 1, live verslag van het duel in de Eredivisie

20.30 uur: Veronica Inside, Veronica, talkshow over het komende voetbalweekend

20.30 uur: Hannover 96 - RB Leipzig, FOX Sports 4, live verslag van het duel in de Bundesliga

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen