Heerenveen verhuurt Bruijn de rest van dit seizoen aan NEC

31 januari 2019, 11:03   Bijgewerkt: 31 januari 2019, 12:42

SC Heerenveen heeft middenvelder Jordy Bruijn voor de rest van dit seizoen verhuurd. Doordat Stijn Schaars weer fit is geraakt in het Abe Lenstra Stadion, is het uitzicht van Bruijn nóg een stuk minder geworden. In de Eerste Divisie moet hij meer ervaring op doen, om vervolgens weer terug te keren in Friesland, want er is géén optie tot koop opgenomen in de overeenkomst.

"Omdat wij vertrouwen hebben in Jordy", laat technisch directeur Gerry Hamstra weten over het feit dat er géén optie tot koop is opgenomen in de overeenkomst. "Voor zijn ontwikkeling is het nu van belang dat hij veel minuten maakt. Dat kan bij NEC." Eerder versterkten de Nijmegenaren zich al met Mattijs Branderhorst en Ferdy Druijff. Daar tegenover staat het vertrek van Sven Braken, Kevin Jansen en Brahim Darri.

Voor sc Heerenveen is het ook zeker niet de eerste transfer van deze winter: Marco Rojas, Nicolai Naess, Dave Bulthuis en Arber Zeneli vertrokken al. Mogelijk komt Morten Thorsby daar nog bij. Dennis Johnsen en Andreas Skovgaard werden al gepresenteed, terwijl nog enkele versterkingen worden verwacht.

Bruijn, die dit seizoen al elf duels in het eerste speelde – verdeeld over de KNVB Beker en Eredivisie, heeft nog een contract tot en met de komende zomer. Wel heeft de club een eenzijdige optie, die vermoedelijk wordt gelicht, aangezien sc Heerenveen veel vertrouwen heeft in de middenvelder. "Het komende halfjaar wil ik, samen met het team, alles eruit halen en ons plaatsen voor de play-offs. Ik ben wedstrijdfit, dus hopelijk kan ik er al snel staan", aldus Bruijn.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen