'Sampdoria wil Thorsby tóch direct overnemen van Heerenveen'

31 januari 2019, 10:27

SC Heerenveen neemt mogelijk toch deze winter nog afscheid van Morten Thorsby. De middenvelder vertrekt na dit seizoen sowieso naar Sampdoria en hoewel de Italianen in eerste instantie géén oren hadden naar een winterse overgang, komt die er mogelijk toch. De Serie A-club wil hem namelijk niet een half jaar in het tweede zien spelen.

Daarom is er enige beweging rond de middenvelder, die vanwege het missen van trainingen om zijn transfer rond te maken, naar het tweede werd gezet door de Friezen. Thorsby zelf liet al meermaals weten gráág nog in de winter weg te willen naar de Serie A-clun, met name omdat de club dan nog een bedrag vangt voor hem.

"Ik voetbal hier nu al 4,5 jaar. Heb in die periode met iedereen altijd een goede relatie gehad. Ik hou van deze club. Ik heb Gerry eerlijk verteld hoe het zat: er zijn andere clubs geïnteresseerd, maar Sampdoria is de enige club waar ik naartoe wil. Dus is dit de laatste kans voor Heerenveen om nog iets aan mij te verdienen", aldus de Noor eerder

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen