Sarri: "Misschien niet meer in staat deze groep te motiveren"

31 januari 2019, 09:35

Maurizio Sarri stelt zijn positie bij Chelsea zelf ter discussie. De Londenaren leden woensdag een pijnlijke nederlaag tegen Bournemouth (0-4), wat de grootste competitienederlaag sinds het tijdperk Roman Abramovich betekende. Sarri vraagt zich af of hij zijn ploeg nog kan motiveren.

Sarri hield de kleedkamer na afloop een uur op slot. "Ik kan dit niet uitleggen, we speelden goed in de eerste helft", citeert Sky Sports de manager. "In de tweede helft kregen we snel een doelpunt tegen, maar stonden er nog 43 minuten op de klok. Het enige wat we moesten doen was blijven voetballen. Maar misschien is het mijn fout, misschien ben ik niet meer in staat deze spelersgroep te motiveren. Ik weet niet waarom. Daar moeten we snel achter komen, want over drie dagen spelen we weer."

Chelsea won in 2019 slechts één competitieduel. Met als gevolg dat The Blues teleurstellende vijfde staan in de Premier League. Op die positie zou Chelsea aan het einde van de rit naast plaatsing voor de Champions League grijpen. Komende zaterdag speelt Chelsea op Stamford Bridge tegen Huddersfield Town.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen