Van Leeuwen gelooft nog in Friday: "Zit er nog altijd in bij hem"

31 januari 2019, 12:43

Ted van Leeuwen is bijzonder trots op het feit dat FC Twente Fred Friday heeft gepresenteerd. De technisch directeur van de Tukkers geeft aan dat de komst van de aanvaller veel moeite heeft gekost, maar gelooft dat de van AZ gehuurde aanvaller wél zijn belofte alsnog gaat inlossen. "Fred wil nu de wereld laten zien dat hij nog niet is afgeschreven."

Dat vertelt hij tegenover TC/Tubantia over de aanwinst. Makkelijk was het niet om de juiste spits te vinden. "We hebben bij onze zoektocht gemerkt hoe groot het nadeel is als je in de Eerste Divisie speelt", aldus Van Leeuwen. "De naam FC Twente is bij iedereen bekend, de grootte van de club ook, maar veel voetballers willen niet in de Eerste Divisie spelen. Die wachten en wachten en hopen op een ander niveau."

Hoewel er ook voor Friday andere interesse was, koos hij – mede door zijn zaakwaarnemers – voor FC Twente. Dit was overigens niet de eerste keer dat Van Leeuwen interesse had in de aanvaller. "Ik was eerlijk gezegd jaloers op AZ toen ze hem drie jaar geleden van Lilleström haalden", aldus de 'td'. "Wij hebben het gevoel dat het er nog altijd in zit bij hem."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen