'Real Betis Sevilla maakt werkt van komst overbodige Janssen'

31 januari 2019, 07:37   Bijgewerkt: 31 januari 2019, 08:14

Vincent Janssen is hard op weg naar Real Betis Sevilla. De Spaanse subtopper, die zich eerder deze transfermarkt al versterkte met Ajax-target Diego Lainez, moet de Nederlandse aanvaller vermoedelijk wel kopen, aangezien Tottenham Hotspur-voorzitter Daniel Levy het verlies op de aanvaller zo veel mogelijk wil beperken. Onduidelijk is wat precies de voorwaarden voor de overgang gaan worden.

Dat schrijft het Algemeen Dagblad. Janssen is bij Tottenham Hotspur volledig persona non grata: ondanks al het blessureleed bij de Spurs deed coach Mauricio Pochettino géén beroep op hem en gaf ook openlijk aan dat niet meer te gaan doen. De man die in 2016 nog voor 22 miljoen euro gekocht werd door de Engelse topclub, is dus volledig overbodig geworden.

Nadat hij eerder werd verhuurd aan Fenerbahçe lijkt ditmaal Real Betis Sevilla dus zijn nieuwe (tijdelijke) werkgever te worden. Het is nog onduidelijk of het een huur of koop betreft van Janssen, die het afgelopen half jaar met veel blessureleed kampte. Inmiddels heeft hij al weer drie keer gespeeld namens het beloftenteam in Londen, waardoor hij met meer speelritme naar Spanje kan.

Lees ook: Grim adviseert Janssen: "Belangrijkste is dat hij gaat spelen"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen