Buitenland: Strasbourg finalist, Real Betis schakelt Espanyol uit

30 januari 2019, 22:03

De Coupe de la Ligue krijgt dit seizoen een verrassende finale. Strasbourg heeft zich woensdagavond ten koste van Girondins Bordeaux geplaatst voor de eindstrijd van het Franse bekertoernooi. Eerder plaatste Guingamp zich al voor de finale. In de Spaanse Copa del Rey kwalificeerde Real Betis zich ten koste van Espanyol voor de halve finale.

Strasbourg - Girondins Bordeaux (3-2)

De afgelopen vijf jaar won Paris Saint-Germain de Coupe de la Ligue, maar dit seizoen zal een andere club met de prijs aan de haal gaan. Strasbourg bereikte woensdag ten koste van Girondins Bordeaux de finale. De Noord-Franse club kwam na een kwartier op achterstand, maar rechtte na rust de rug. Door doelpunten van Ludovic Ajorque en Lebo Mothiba (twee keer) kwam Strasbourg in de tweede helft op 3-1. Een late tegentreffer deerde de club niet meer. In de finale zal Guingamp - dat AS Monaco uitschakelde - de tegenstander zijn.

Real Betis - Espanyol (3-1)

Real Betis is halvefinalist van de Copa del Rey. De club uit Sevilla rekende woensdagavond na verlenging af met Espanyol. Nadat de heenwedstrijd in 1-1 was geëindigd, stond dezelfde score in de return na negentig minuten weer op het scorebord. In de verlenging rekende Real Betis af tegen Espanyol door nog twee keer te scoren. De bezoekers stonden de gehele verlenging met een man minder door een rode kaart in de negentigste minuut van Marc Roca.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen