Joosten Speler van de Maand, Lammers wint talentenprijs

Joosten Speler van de Maand, Lammers wint talentenprijs

30 januari 2019 – Patrick Joosten volgt Frenkie de Jong op als Speler van de Maand in de Eredivisie. De 22-jarige aanvaller van VVV-Venlo presteerde in januari statisch gezien het beste van alle spelers. Sam Lammers (sc Heerenveen) is verkozen tot Talent van de Maand.Joosten blonk de voorbije wedstrijden uit bij VVV-Venlo. De van FC Utrecht gehuurde aanvaller nam op bezoek bij ADO Den Haag (2-4 winst) twee doelpunten voor zijn rekening. Tegen FC Emmen viel Joosten op met goede voorzetten. Ondanks dat hij één assist verzorgde, verloor VVV wel met 2-3.

Lammers viel in januari op door in de Johan Cruijff ArenA twee keer te scoren en een assist te geven. De Friezen hielden door zijn inbreng een knap punt over aan de ontmoeting met Ajax, die in 4-4 eindigde. Tegen AZ (0-2) kwam Lammers afgelopen weekend niet tot scoren.

Elftal van de Maand
In het Elftal van de Maand zijn naast Joosten en Lammers ook Mickey van der Hart (PEC Zwolle), Nick Viergever, Daniel Schwaab (beiden PSV), Vyacheslav Karavaev (Vitesse), Jordy Tutuarima (De Graafschap), Younes Namli (PEC Zwolle), Robin van Persie (Feyenoord), Youssef El Jebli (De Graafschap) en Hirving Lozano (PSV) terug te vinden.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. dinsdag 20 augustus 2019

  2. maandag 19 augustus 2019