PSG geeft uitsluitsel: Neymar staat tien weken buitenspel

30 januari 2019, 12:35   Bijgewerkt: 30 januari 2019, 14:23

Paris Saint-Germain moet aanvaller Neymar ruim twee maanden missen. Volgens de Franse club staat de Braziliaan circa tien weken buitenspel met, wederom, een gebroken middenvoetsbeentje. PSG heeft meerdere specialisten laten kijken naar de blessure van Neymar. Hij raakte vorige week in de bekerwedstrijd tegen Strasbourg geblesseerd.

Deze diagnose maakt duidelijk dat Neymar het tweeluik in de Champions League met Manchester United moet laten schieten. Vorig seizoen kampte Neymar op bijna hetzelfde moment met een vergelijkbare voetblessure. Toen stond zelfs het WK even op de tocht. Destijds raakte Neymar in februari geblesseerd en kwam hij voor PSG niet meer in actie, het wereldkampioenschap in Rusland haalde hij uiteindelijk (net) wel. Toch zal zijn kwetsuur hem ditmaal ongeveer even lang aan de kant houden, waardoor ook de kwartfinales van het miljardenbal op de tocht staan.

Volgens de verklaring van de Parijzenaars moet Neymar herstellen volgens een zogenaamde conservatieve behandeling. Vorig seizoen moest hij nog onder het mes om zijn gebroken middenvoetsbeentje te herstellen. Neymar was met dertien doelpunten uit even zo veel optredens in de Ligue 1 in grootse vorm, terwijl hij ook in de Champions League en Franse bekers een aanzienlijke bijdrage had. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen