Hamdaoui eerlijk: "Komt niet meteen een hele grote naam binnen"

30 januari 2019, 12:07

Mohamed Hamdaoui snapt dat de supporters van FC Twente nog niet onderste boven zijn van zijn komst. De aanvaller van De Graafschap wordt voor de rest van dit seizoen verhuurd aan de Tukkers, maar hij snapt dat de fans nog niet staan te juichen. "Er komt niet meteen een hele grote naam binnen."

Dat vertelt hij tegenover TC/Tubantia. "En één basisplaats in de Eredivisie en drie invalbeurten helpen ook niet bepaald mee aan het beeld dat mensen van je hebben", beseft hij. Toch was hij vorig seizoen van grote waarde voor Telstar, waar hij een van de uitblinkers was in de play-offs. "Bij Telstar was ook niet alles rozengeur en maneschijn, maar daar voetbalden we wel iets meer op de helft van de tegenstander. Mijn nadeel bij De Graafschap is geweest dat we vaak tot verdedigen werden gedwongen."

Ook kreeg Hamdaoui niet echt een kans bij De Graafschap, waar hij in de volledige eerste seizoenshelft tot 203 minuten kwam. "Maar laat een ding duidelijk zijn: het ligt nooit alleen aan een trainer. Dat vind ik te makkelijk", aldus de aanwinst, die in Doetinchem wordt herenigd met trainer Marino Pusic. "Hij was mijn trainer in de A-jeugd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen