Cardiff-coach Warnock prijst spelers en fans na emotioneel duel

30 januari 2019, 08:43

Cardiff City verloor dinsdagavond op bezoek bij Arsenal, maar na het duel ging het logischerwijs maar over één ding: het eerbetoon aan Emiliano Sala. De spits verdween vorige week nadat hij met het vliegtuig naar Engeland was vertrokken en het duel in de Premier League was de eerste wedstrijd van Cardiff sinds dat incident. Het werd een emotionele avond. "Ik weet dat we hebben verloren, maar er zijn belangrijkere dingen in het leven."

Dat vertelde coach Neil Warnock op de clubsite na het met 2-1 verloren duel. "Ik ben trots op mijn spelers en ben er trots op om hun coach te zijn. Dit was een van onze beste optredens dit seizoen in een uitwedstrijd. We hebben maar een paar dagen getraind en hoewel het resultaat teleurstellend is: alle credits naar mijn spelers."

Uiteraard ging Warnock ook in op de emotionele week van Cardiff. "Ongelofelijk wat er gebeurd is...  We zeiden voor het duel dat we voor Emiliano moesten spelen." Ook het eerbetoon van de supporters was prachtig, aan Sala en aan de spelers die wél speelden. "Dat was een moeilijk moment. De fans van Cardiff en ook van FC Nantes waren geweldig. Ze hebben het goed aangepakt en hun klasse getoond. Net als de Arsenal-fans, iedereen heeft goed gereageerd."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen