'Feyenoord denkt aan Advocaat als opvolger van Van Bronckhorst'

29 januari 2019, 23:53   Bijgewerkt: 30 januari 2019, 07:36

Dick Advocaat is in beeld om Giovanni van Bronckhorst komend seizoen op te volgen als trainer van Feyenoord. Dat melden het Algemeen Dagblad en Voetbal International. De 71-jarige oefenmeester is na dit seizoen in elk geval beschikbaar: komende zomer vertrekt hij bij FC Utrecht.

Advocaat zou bovenaan het lijstje staan van Martin van Geel. In het verleden klopte de technisch directeur aan bij Louis van Gaal en Co Adriaanse, maar door de namen van de gestopte trainers kan een streep worden gezet. Blijft Advocaat over, die niet lang geleden nog werkzaam was bij Feyenoord. Tussen februari en mei 2016 was Advocaat adviseur van Van Bronckhorst.

De ervaren Advocaat zou bij alle geledingen van Feyenoord goed liggen: zelfs bij de vermogende en invloedrijke Vrienden van Feyenoord. De doorgewinterde oefenmeester zou als autoriteit goed bij de club passen en Dirk Kuijt, die bezig is met het behalen van de benodigde trainerspapieren, onder zijn vleugels kunnen nemen.

Het AD plaatst wel een kanttekening: Feyenoord wil meer inzetten op eigen jeugd en Advocaat staat niet bekend als trainer die vaak jonge spelers inpast.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen