Fortuna Sittard legt nog een Breukers-telg voor jaren vast

29 januari 2019, 17:20

Fortuna Sittard heeft Bas Breukers voor de komende jaren vastgelegd. De Limburgse formatie meldt via de officiële kanalen dat de zestienjarige aanvaller een contract tot de zomer van 2022 heeft getekend. Breukers debuteerde nog niet in het profvoetbal, maar trainde wel al enkele keren mee met de eerste selectie.

De aanvaller is het jongere broertje van Bo Breukers (19), die op huurbasis uitkomt voor FC Dordrecht. "Het lijkt wel een verhaal uit een jongensboek, eerst je broer een contract zien verdienen bij je favoriete club en dat vervolgens zelf ook doen. Bas is fysiek sterk voor zijn leeftijd en is daarnaast ook nog eens tweebenig. Een groot talent uit de regio", aldus technisch manager Sjoerd Ars.

"Tien jaar geleden was ik hartstikke blij met mijn overgang naar Fortuna. In al die jaren heb ik hard gewerkt om te komen waar in nu ben. Het contract voelt daarom als een beloning. Maar het is wat mij betreft slechts het begin van nog veel meer. Want ook al heb ik nu nog geen minuten gemaakt in het eerste, ik heb nog tijd genoeg om dat wel voor elkaar te krijgen", reageert Breukers.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen