Heerenveen zet definitief streep door komst van Ajacied Cerny

29 januari 2019, 16:01   Bijgewerkt: 29 januari 2019, 16:07

Vaclav Cerny verkast deze winter niet van Ajax naar sc Heerenveen. De Friezen wilden de 21-jarige aanvaller aantrekken als opvolger van de naar Stade Reims vertrokken Arber Zeneli, maar Cerny ziet een tijdelijke overstap niet zitten. Dat heeft technisch manager Gerry Hamstra bevestigd tegenover FOX Sports.

"We hebben naar hem geïnformeerd en Ajax stond er voor open, maar Cerny heeft samen met zijn zaakwaarnemer besloten het seizoen in Amsterdam af te maken", aldus Hamstra. "Ik weet niet wat zijn afwegingen en dit is zijn goed recht. Jammer, maar we gaan verder."

Een speler die mogelijk nog wel naar Heerenveen vertrekt, is Reece Oxford. De twintigjarige Engelse verdediger staat onder contract bij West Ham United. "We kennen hem en hebben hem bekeken. Hij is een optie, maar het ligt niet makkelijk vanuit Engeland deze kant op. We bekijken meerdere opties."

Heerenveen versterkte zich dinsdag met Andreas Skovgaard (21), die transfervrij overkwam van Nordsjaelland. Eerder vertrokken naast Zeneli ook Dave Bulthuis, Marco Rojas en Nicolai Naess uit Friesland.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen