Marseille speelt thuisduels voorlopig zonder publiek

29 januari 2019, 09:55

Olympique Marseille speelt de thuiswedstrijden voorlopig zonder publiek. Dit is het gevolg van de vuurwerkbom, die afgelopen vrijdag bijna Kevin Strootman raakte in de thuiswedstrijd tegen Lille. Ook ploeggenoot Jordan Amavi ontsnapte aan letsel. Vanwege het vuurwerkincident lag de wedstrijd ook ruim een half uur stil.

De LFP, organisator van de Franse competitie, moet nog tot een straf komen. Zolang het onderzoek loopt, speelt Marseille de thuiswedstrijden achter gesloten deuren. Het eerstvolgende thuisduel is op dinsdag 5 februari tegen Girondins Bordeaux, op zaterdag 16 februari komt Amiens naar het Velodrome, waarvan de noordtribune al leeg moest blijven voor de duels met Lille en Bordeaux.

Marseille hangt dus een zware straf boven het hoofd en dat past bij het teleurstellende seizoen. De verliezend Europa League-finalist van vorig jaar ligt al uit Europa en staat in de Ligue 1 achtste. Van de zeven wedstrijden in december en januari won de club er maar één. Als protest tegen de eigenaar en trainer Rudi Garcia staakten de fans in de eerste tien minuten van de thuiswedstrijd tegen Lille.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen