Officieel: sc Heerenveen vindt in Skovgaard gewenste verdediger

29 januari 2019, 09:26   Bijgewerkt: 29 januari 2019, 14:03

SC Heerenveen heeft zijn gewenste verdediger binnen. De Friezen nemen Andreas Skovgaard (21) over van Nordsjaelland. De Deen tekent voor 3,5 jaar in het Abe Lenstra stadion. Heerenveen zocht een verdediger vanwege het vertrek van Dave Bulthuis, die is vertrokken naar het Zuid-Koreaanse Ulsan Hyundai.

Skovgaard debuteerde drie jaar geleden in het profvoetbal. In totaal kwam de jeugdinternational tot 67 wedstrijden voor Nordsjaelland, waar hij zijn contract niet wilde verlengen. "We volgen Andreas al een langere tijd. Het is een linksbenige verdediger die zowel centraal achterin als op de vleugel uit de voeten kan. We zijn dan ook blij dat hij voor ons gekozen heeft", licht technisch manager Gerry Hamstra toe op het clubkanaal van Heerenveen.

Na het aantrekken van Skovgaard is Heerenveen nog niet klaar op de transfermarkt. De club hoopt op een vervanger voor de vertrokken Arber Zeneli. Ajacied Vaclav Cerny was een belangrijke kandidaat, maar hij zegde af. Daarnaast wordt de Engelse verdediger Reece Oxford (20) van West Ham United met Heerenveen in verband gebracht.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen