Darri: "Ik was het er niet mee eens dat ik gewisseld werd"

29 januari 2019, 08:42

Brahim Darri vindt zijn verhuur aan FC Den Bosch de beste oplossing voor zijn situatie bij NEC. De aanvaller werd twee weken geleden samen met Anass Achahbar uit de selectie gezet. Het duo had in de verloren uitwedstrijd tegen FC Eindhoven een heftige woordenwisseling met trainer Jack de Gier. "Ik was het er niet mee eens dat ik gewisseld werd", aldus Darri.

"Een dag later kreeg ik te horen dat ik voor onbepaalde tijd met het tweede mee moest gaan doen. Als dat niet gebeurd was, had ik gewoon nog bij NEC gespeeld, denk ik", zegt Darri in het Brabants Dagblad. Het seizoen maakt hij nu af bij Den Bosch. "Dit is voor mij en voor NEC de beste oplossing. Ik heb ook geen ruzie met Jack de Gier. Hij stuurde me gisteren nog een sms'je om me succes te wensen. Daarbij vind ik FC Den Bosch een prachtige club. Geweldig zoals hier dit jaar gepresteerd wordt. Daar wil ik graag een bijdrage aan leveren."

Darri is in Brabant herenigd met Vincent Vermeij, met wie hij bij De Graafschap en Heracles Almelo ook samenspeelde. "We vlogen elkaar in de armen", zegt Darri over het weerzien met de spits.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen