Gisteren gemist: Kishna maakt minuten, remise Go Ahead

29 januari 2019, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de dag daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op maandag 28 januari.

'Cerny geeft Heerenveen nul op rekest en blijft bij Ajax'

Vaclav Cerny heeft geen oren naar een transfer naar sc Heerenveen. De 21-jarige buitenspeler kon overstappen naar de Friese club, maar heeft Heerenveen laten weten dat hij bij Ajax wil blijven. Dat meldt De Telegraaf.

Elia maakt eerste treffer, Fenerbahçe wint eindelijk

Eljero Elia heeft eindelijk zijn eerste treffer van dit seizoen te pakken. De buitenspeler van Istanbul Basaksehir droeg daardoor flink bij aan de 2-0 zege op Kasimpasa en blijft met zijn ploeg op titelkoers in Turkije. Iets verderop won Fenerbahçe voor het eerst in meer dan twee maanden een competitiewedstrijd.

Averij voor Go Ahead Eagles, tiental van Jong Ajax gaat onderuit

In de Eerste Divisie heeft Go Ahead Eagles verzuimd om de aansluiting met koploper FC Twente en runner-up FC Den Bosch te behouden. De mannen uit Deventer speelden op bezoek bij middenmoter SC Cambuur ternauwernood met 1-1 gelijk. Op de andere velden verloor Jong Ajax ondanks een goal van debutant Lassina Traoré van Volendam, waar Boy Deul met een hattrick de grote man was. Jong PSV versloeg FC Dordrecht en RKC Waalwijk was in Utrecht te sterk voor de beloftenploeg van de plaatselijke FC.

Chelsea en Manchester United loten elkaar in de FA Cup

Er is maandag bij de loting voor de achtste finales van de FA Cup een prachtig affiche uit de koker gerold. De loting koppelde Chelsea en Manchester United aan elkaar. Die clubs troffen elkaar vorig seizoen ook al in het bekertoernooi.

Kishna tevreden na terugkeer: "Het is een lange weg geweest"

Ricardo Kishna is gelukkig na zijn rentree op het voetbalveld. De vleugelspeler van ADO Den Haag deed een half uur mee met de beloften in het duel tegen Jong Willem II (1-1) en kijkt vooruit. "Het vertrouwen in mijn lichaam is nog niet helemaal terug."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen