Piroe sensatie bij Jong PSV: "Ik blijf gewoon bij PSV"

28 januari 2019, 23:39

Joël Piroe begint langzaam maar zeker een sensatie te worden in de Eerste Divisie. De spits was maandag trefzeker voor Jong PSV, dat met 1-3 won bij FC Dordrecht. Hij denkt desondanks niet aan een vertrek uit Eindhoven.

Piroe krijgt niet de kans bij het eerste elftal, maar presteert wel goed bij Jong PSV. De negentienjarige spits staat al op tien goals en scoorde liefst zes keer in de laatste drie wedstrijden. "We speelden niet heel sterk, maar hadden toch een paar aardige combinaties. Alleen waren we in de eindfase te slordig", blikt hij terug bij het Eindhovens Dagblad. "In de rust zeiden we tegen elkaar dat we iets rustiger moesten zijn bij de zestien en daarna hebben we een aantal mooie aanvallen opgezet en goede goals gemaakt. We hebben denk ik sterk gespeeld en het goed omgedraaid. De goal van Lennerd (Daneels, red.) was klasse."

De aanvaller is blij dat hij zo goed draait. "Nummer tien, ja", zegt hij lachend. "En we gaan door. Ik blijf deze winter gewoon bij PSV. Mijn zaakwaarnemer is in onderhandeling met PSV over de toekomst en we nemen daarvoor de tijd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen