Kishna tevreden na terugkeer: "Het is een lange weg geweest"

Kishna tevreden na terugkeer: "Het is een lange weg geweest"

28 januari 2019 – Ricardo Kishna is gelukkig na zijn rentree op het voetbalveld. De vleugelspeler van ADO Den Haag deed een half uur mee met de beloften in het duel tegen Jong Willem II (1-1) en kijkt vooruit. "Het vertrouwen in mijn lichaam is nog niet helemaal terug."De oud-speler van Ajax reageert in gesprek met Omroep West op zijn terugkeer op de velden na maar liefst anderhalf jaar blessureleed vanwege een gescheurde kruisband. Hij vond het wel tijd worden, erkent hij voldaan. "Ik had van tevoren wel wat spanning, maar voor mijn gevoel ging het lekker. Ik ben dus best tevreden."

Echt bang op een nieuw kwetsuur was Kishna in de dertig minuten die hij speelde niet. Hij vertelt dat het wel even wennen was. "Het is een lange weg geweest en het is met ups en downs gegaan, maar het vertrouwen in mijn lichaam is nog niet helemaal terug. Ik moet eerst door een paar stevige duels heen."

Hoe het nu verder gaat, weet Kishna zelf ook nog niet. Afwachten is nog altijd het toverwoord voor de huurling van SS Lazio. "We moeten even aankijken hoe de reactie hier op is."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. maandag 19 augustus 2019

  2. zondag 18 augustus 2019

  3. zaterdag 17 augustus 2019