Roozemond neemt tijdelijk honneurs waar in directie Heerenveen

28 januari 2019, 16:49

Cees Roozemond is door het Stichtingsbestuur van sc Heerenveen benoemd tot gedelegeerd bestuurder, zo laat de Friese vereniging maandag weten. Hij zal de club vanaf 4 februari gaan leiden tot er een nieuwe statutair algemeen directeur wordt benoemd.

Roozemond is de voorzitter van de RvC van Heerenveen, maar zal die taak tijdelijk neerleggen. "In november heeft het Stichtingsbestuur besloten om een nieuwe rvc aan te stellen. Dit na een vertrouwensbreuk met betrekking tot de visie op de toekomst van de club", vertelt Rico Jalink als woordvoerder van het Stichtingsbestuur. "Luuc Eisenga heeft hierna besloten om per 1 maart uit dienst te treden. In verband met openstaande vakantiedagen is hij echter nog tot en met 1 februari als eindverantwoordelijke actief. Daarna zal Cees Roozemond zijn taken overnemen tot er een nieuwe statutair directeur benoemd is. Hier wordt momenteel hard aan gewerkt. Zorgvuldigheid omtrent het selectie- en benoemingsproces staat voorop."

Heerenveen heeft goede hoop dat er op 1 maart een opvolger van de vertrekken Luuc Eisenga kan worden aangesteld. Lukt dat niet, dan blijft Roozemond waarschijnlijk nog langer in die functie werken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen