Spoorboekje: Milan - Napoli en Premier League-geweld

29 januari 2019, 16:37

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op dinsdag 29 januari.

Nieuws

Transferdeadline in zicht

Donderdagavond sluit de transferdeadline in binnen- en buitenland en dus moeten clubs haast maken met het in orde maken van deals. Mogelijk komt er vandaag weer belangrijk nieuws naar buiten.

Wedstrijden

AC Milan - Napoli (20.45 uur)

Een mooi affiche in de Coppa Italia en een herhaling van zetten ten opzichte van het Serie A-duel van afgelopen weekend. Toen lukte beide ploegen het niet om te scoren, gaat dat ditmaal wel lukken? Met Krzysztof Pi?tek heeft Milan een van de topschutters van de Serie A binnengehaald: wat dat betreft zou je toch wel een hoop doelpunten verwachten tegen Napoli, dat juist in de Serie A een hoop treffers maakt.

Manchester United - Burnley (21.00 uur)

Wordt ook de achtste wedstrijd van Ole Gunnar Solskjær als manager van Manchester United een overwinning? Dat is de vraag waarop we dinsdagavond antwoord krijgen, in de volgende ronde van de Premier League. Daarin wordt voor Emiliano Sala een minuut stilte gehouden op de velden. Wat dat betreft kan het nog weleens een gevoelige avond worden. Cardiff City neemt het een kwartier voor dit duel op tegen Arsenal.

Valencia - Getafe (21.30 uur)

Na de 1-0 nederlaag in het heenduel moet Valencia vol aan de bak in de return van de Copa del Rey. In La Liga staat Getafe één plek hoger dan het team van Marcelino (zesde), dat moet voorkokmen dat het een tegentreffer krijgt. Dan wordt de missie van Marcelino's formatie wel heel lastig, aangezien het dan zelf minimaal drie goals moet maken. 

Voetbal op tv

21.00 uur: Newcastle United - Manchester City, Ziggo Sport, live verslag van het Premier League-duel

21.30 uur: Valencia - Getafe, Ziggo Sport Voetbal, live verslag van het duel in de Copa del Rey

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen