Jansen: "Sprookjes bestaan niet. Wat bij Emmen gebeurt is echt"

28 januari 2019, 09:28

FC Emmen blijft uitstekend presteren in de Eredivisie. De promovendus, voorafgaand aan het seizoen nog beschouwd als de belangrijkste degradatiekandidaat, is na negentien wedstrijden terug te vinden op de veertiende plaats. Anco Jansen vindt dat Emmen het verdiend serieus genomen te worden.

De overwinning op VVV-Venlo (2-3) werd groots gevierd door de Emmenaren. Toen Jansen na afloop van de wedstrijd werd gevraagd of hij geniet van het 'sprookje' dat hij met Emmen beleeft, reageerde hij geïrriteerd. "Wat, sprookje? Dit soort vragen irriteert mij zó mateloos. We winnen bij ADO Den Haag. Bij FC Utrecht. Bij FC Groningen. Dan ben je gewoon een serieuze club", wordt hij geciteerd door de Leeuwarder Courant.

"Sprookjes bestaan niet. Wat bij Emmen gebeurt is echt. Deze club heeft alles om in de Eredivisie te blijven", stelt Jansen. De promovendus pakte een week geleden een onverwacht punt tegen PSV (2-2) en deed zaterdag goede zaken door te winnen bij VVV. Door de zege staat Emmen nu drie punten los van de degradatiezone en heeft het slechts vier punten achterstand op het linkerrijtje.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen