'Heerenveen mikt na vertrek Zeneli op komst Ajacied Cerny'

28 januari 2019, 08:17   Bijgewerkt: 28 januari 2019, 11:07

SC Heerenveen hoopt zich nog voor het sluiten van de winterse transferwindow te versterken met Vaclav Cerny. De Tsjechische aanvaller komt na zijn zware blessure bij Ajax weinig aan spelen toe en zou de naar Stade de Reims vertrokken Arber Zeneli moeten opvolgen. Cerny mag alleen op huurbasis vertrekken uit Amsterdam, waar ze de buitenspeler graag veel in actie willen zien komen.

Dat meldt de Leeuwarder Courant. Voor Ajax is een verkoop van de 21-jarige buitenspeler onbespreekbaar. De Amsterdammers geloven nog altijd in de kwaliteiten van Cerny, die mede door zwaar blessureleed nog niet is doorgebroken bij de hoofdstedelingen. Dit seizoen kwam de Tsjech alleen in het bekertoernooi in actie voor de hoofdmacht van Ajax.

Heerenveen hoopt Cerny te overtuigen met een belangrijke troef: een grote kans op speeltijd. Door het vertrek van Zeneli en Marco Rojas is de spoeling bijzonder dun voorin. Nemanja Mihajlovic weet daarnaast nog niet te overtuigen, waardoor er zeekr versterking nodig is. 

{image[331807][right-half][]}Bulthuis en Lammers

Verder was er nog meer transfernieuws in Heerenveen. Dave Bulthuis heeft in Ulsan Hyundai een nieuwe club gevonden. Nadat de Friezen vrijdag al een bericht de wereld instuurde dat hij naar Zuid-Korea mocht vertrekken, heeft zijn nieuwe werkgever de verdediger inmiddels ook aangekondigd. Verder weet de LC dat er veel interesse is voor PSV'er Sam Lammers: als er een transfer komt, moet sc Heerenveen daar toestemming voor geven. De kans dat dat inderdaad gebeurt, lijkt gezien de actuele transferperikelen in Friesland, nihil.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen