PSG heeft Neymar niet nodig om te winnen van Stade Rennes

27 januari 2019, 23:11

Ook zonder de geblesseerde Neymar heeft Paris Saint-Germain simpel gewonnen van Stade Rennes. De Braziliaanse buitenspeler kampt met een voetblessure waarvan de ernst momenteel nog niet helemaal duidelijk is, maar de Franse grootmacht kan ook zonder hem wedstrijden winnen. Zondag werd er gemakkelijk afgerekend met Rennes: 4-1.

Vorige week won PSG nog met 9-0 van Guingamp en een soortgelijk scenario leek ook zondag tot de mogelijkheden te behoren om dat PSG snel op voorsprong kwam. Spits Edinson Cavani werkte een gave voorzet van Angel Di Maria met het hoofd in het doel. Stade Rennes bleek vervolgens een taaie opponent en ging rusten met een 1-1 stand omdat M'Baye Niang voor de gelijkmaker had getekend. De middenmoter wendde een grote nederlaag daarmee eigenlijk al af.

PSG stelde in de tweede helft echter simpel orde op zaken. Via goals van Di Maria, die met Cavani en Kylian Mbappé de aanval vormde, Mbappé en Cavani liep de thuisploeg uit naar een 4-1 overwinning. De Parijzenaars zijn dus nog altijd ongeslagen in de eigen competitie.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen