Rutten heeft eerste overwinning met Anderlecht te pakken

27 januari 2019, 20:32   Bijgewerkt: 27 januari 2019, 22:52

De eerste overwinning van Fred Rutten als trainer van Anderlecht is een feit. De Nederlandse oefenmeester ging vorige week nog met 1-0 onderuit tegen AA Gent, maar heeft zondag wel de drie punten gepakt. Gemakkelijk ging het echter niet tegen Eupen: 2-1.

Anderlecht wil graag de weg omhoog inslaan en moest vandaag dus drie punten pakken tegen Eupen. Dat Mamadou Fall de bezoekers na een halfuur op 0-1 zette, was uiteraard uit een hard gelag voor Rutten. De coach zag dat zijn team na de pauze orde op zaken stelde. Dankzij doelpunten van Yari Verschaeren en Ivan Santini werden er drie punten gepakt. Anderlecht klimt door de winst naar de vijfde plaats.

Inter maakt misstap

Internazionale heeft zondag nagelaten om te profiteren van het gelijkspel van Napoli tegen AC Milan (0-0). Het team van basisklant Stefan de Vrij bleek niet opgewassen tegen Torino: 1-0. Armando Izzo werd met een doelpunt in de 35ste minuut de matchwinner. Tot overmaat van ramp kreeg Inter-middenvelder Matteo Politano in de slotfase nog rood. Inter staat nu derde, met acht punten minder dan Napoli.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen