Weer winst voor Willem II: "Wij krijgen altijd kansen"

27 januari 2019, 19:38

Het is een uitstekende week voor Willem II. De Brabanders wonnen vorige week van NAC Breda, kegelden vervolgens FC Twente uit de beker en wonnen zondag met 0-1 bij FC Utrecht. Aanvoerder Jordens Peters telt zijn zegeningen.

De verdediger gaf bij FOX Sports toe dat Willem II tegen Utrecht koos voor een verdedigende aanpak. "Natuurlijk wil je zelf ook graag het spel maken, maar je moet ook naar de tegenstander kijken", sprak hij. "FC Utrecht wil thuis graag de bal hebben. Zij willen niet graag achteruit spelen, dat wordt daar niet geaccepteerd. Natuurlijk komen er ook nog wedstrijden aan waarin wij de bal gaan hebben, maar nu tegen de nummer zes van Nederland mag je je best aanpassen. En je weet dat wij een ploeg hebben die altijd zijn kansen krijgt. Dan moet je eigenlijk ook een tweede kunnen maken."

Bij Willem II maakte Alexander Isak zijn debuut. De huurling van Borussia Dortmund viel in het tweede bedrijf in. "Hij heeft nu twee keer meegetraind, dan kun je gelijk zijn kwaliteiten zien. Hij is snel, sterk aan de bal en heeft een goeie techniek. Daar kunnen we veel plezier aan gaan beleven."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen