Club Brugge profiteert tegen Oostende van puntenverlies Genk

27 januari 2019, 16:32

Club Brugge heeft goede zaken gedaan in de Belgische competitie. De club van Ruud Vormer, Stefano Denswil en Arnaut 'Danjuma' Groeneveld was zondagmiddag met 1-2 te sterk voor het KV Oostende van Richairo Zivkovic. Daarmee profiteert Club Brugge optimaal van het puntenverlies van koploper Racing Genk.

Op bezoek bij Oostende kwam Club Brugge een vroege achterstand te boven. Jordi Vanlerberghe opende na twee minuten de score namens de thuisploeg, maar door rake strafschoppen van Hans Vanaken en Wesley ging de zege naar de bezoekers uit Brugge. In de slotfase kreeg Marvelous Nakamba een tweede gele kaart, maar dat kon de bezoekers niet deren. De geblesseerde Danjuma kwam niet in actie. Vormer en Denswil stonden in de basis bij Brugge en Zivkovic viel in bij Oostende.

Club Brugge komt door de zege drie punten dichter bij Racing Genk, dat zaterdag een onverwachte nederlaag leed tegen Excelsior Moeskroen (1-2). De koploper heeft nog wel een voorsprong van zeven punten op de nummer twee van de competitie.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen