Jørgensen en Van der Heijden op de bank, Ajax met Magallán

27 januari 2019, 13:29   Bijgewerkt: 27 januari 2019, 13:46

Feyenoord begint zondagmiddag zonder Jan-Arie van der Heijden en Nicolai Jørgensen aan De Klassieker. Het tweetal begint op de bank en wordt vervangen door Eric Botteghin en Jens Toornstra. Bij Ajax neemt Daley Blind de linksbackpositie van de geblesseerde Nicolás Tagliafico in, waardoor Lisandro Magallán in De Kuip zijn Eredivisie-debuut maakt.

In de opstelling van Feyenoord zijn verder geen verrassingen. Kenneth Vermeer staat op doel door de langdurige blessure van Justin Bijlow, terwijl Calvin Verdonk de linksbackpositie inneemt. Robin van Persie, die midweeks de bekerwedstrijd tegen Fortuna Sittard (4-1) bijna vol maakte, zal in de punt van de aanval bij de Rotterdammers beginnen.

Bij Ajax neemt Noussair Mazraoui de rechtsbackpositie in. Hij viel midweeks uit tegen sc Heerenveen (3-1) en was een klein twijfelgeval voor De Klassieker. Magallán, die tegen de Friezen debuteerde, krijgt het vertrouwen van Erik ten Hag en mag zijn kunsten vertonen tegen Van Persie. In de punt van de aanval begint niet Klaas-Jan Huntelaar, die nog wel tegen Heerenveen startte, maar Kasper Dolberg.

Opstelling Feyenoord: Kenneth Vermeer; Jerry St. Juste, Eric Botteghin, Sven van Beek, Calvin Verdonk; Jordy Clasie, Jens Toornstra, Tonny Vilhena; Steven Berghuis, Robin van Persie, Sam Larsson

Opstelling Ajax: André Onana, Noussair Mazraoui, Matthijs de Ligt, Lisandro Magallán, Daley Blind; Lasse Schöne, Donny van de Beek, Frenkie de Jong; Hakim Ziyech, Kasper Dolberg, Dusan Tadic

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen