Opluchting in Eindhoven: Lozano verlaat het ziekenhuis

27 januari 2019, 12:46   Bijgewerkt: 27 januari 2019, 13:27

Een geruststellende update uit Eindhoven. Hirving Lozano, die zaterdagavond uitviel tijdens het treffen tussen PSV en FC Groningen (2-1), is uit het ziekenhuis ontslagen. Dat meldt PSV via de officiële clubkanalen.

De Mexicaanse aanvaller kwam in het Philips Stadion in botsing met Tim Handwerker, waarna hij met een brancard van het veld werd gedragen. Hoe het nu gesteld is met Lozano, meldt PSV niet. De club laat weten dat zijn belastbaarheid van dag op dag wordt bekeken.

Lozano vervulde zaterdag een hoofdrol door beide doelpunten voor zijn rekening te nemen tegen Groningen. De Mexicaan scoorde na een kwartier zijn eerste doelpunt en vier minuten later zijn tweede. Vlak voor rust moest de aanvaller de strijd staken.