In plaats van China verlengt Arnautovic contract bij West Ham

27 januari 2019, 12:16

Marko Arnautovic heeft niet alleen afgezien van een transfer, ook zijn contract bij West Ham United is verlengd. De 29-jarige spits zette deze maand zijn zinnen op een transfer naar China, maar bedacht zich. Zijn contract, dat liep tot medio 2022, is verlengd. West Ham liet wel in het midden wat de nieuwe looptijd is.

West Ham had zelf geen trek in een transfer van Arnautovic en wimpelde die ook af. Arnautovic stak zijn vertrekwens naar China niet onder stoelen of banken. Deze week kwam hij daarop terug. 'Beste fans, het mag geen geheim zijn dat er een bod op mij is gedaan', liet de oud-speler op Instagram weten dat hij niet zou vertrekken. 'Een erg mooi bod voor mij en mijn familie. Ik ben altijd honderd procent blijven geven voor de club, maar ik heb ook tijd nodig gehad om met de club, mijn vrouw en de rest van mijn familie te praten. Ik heb besloten een einde te maken aan alle speculaties.'

Daarbij kondigde West Ham gisteren (zaterdag) ook nog contractverlenging aan. "Ik hou van deze club en zal ook altijd van de club blijven houden, wat er ook gebeurt. Je hebt beslissingen in het leven die je moeten nemen. De fans gaven mij kracht, daarom wil ik blijven. Ik wilde nooit wegrennen, dat is nooit mijn bedoeling geweest."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen