Gisteren gemist: PSV wint, Emmen stunt weer in blessuretijd

27 januari 2019, 00:30   Bijgewerkt: 26 januari 2019, 23:48

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de dag daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zaterdag 26 januari.

PSV worstelt met FC Groningen, maar houdt punten in eigen huis

PSV heeft zaterdagavond in eigen huis ternauwernood FC Groningen van zich af weten te schudden. PSV leek al snel op rozen leek te zitten en kwam via treffers van Hirving Lozano op een 2-0 voorsprong, maar kon het karwei dankzij de zeer sterk keepende Sergio Padt niet afmaken. Groningen maakte nog voor rust de aansluitingstreffer en bracht PSV na rust zwaar aan het wankelen, maar met kunst- en vliegwerk voorkwamen de Eindhovenaren het tweede puntverlies op rij: 2-1.

Emmen flikt het weer en pakt in extremis volle buit bij VVV-Venlo

FC Emmen heeft zaterdagavond op bezoek bij VVV Venlo opnieuw voor een verrassing gezorgd. De Drentse club moest in een zeer spannende vermakelijke wedstrijd opnieuw een achterstand wegpoetsen en zag VVV ook weer op gelijke hoogte komen. Alles leek erop dat VVV en Emmen aan de vechtwedstrijd een punt zouden overhouden, maar diep in de blessuretijd werd Michael Chacon matchwinner. Hij schoof de 2-3 binnen en beëindigde daarmee de ijzersterke thuisreeks van VVV.

Loting: Klassieker in halve finale, AZ naar Willem II

Voor de achttiende keer in eenentwintig wedstrijden speelt Feyenoord een bekerwedstrijd in eigen huis. De Rotterdammers moeten in de halve finale af zien te rekenen met Ajax, dat eind februari naar Zuid-Holland afreist. In Tilburg staat de andere halve finale op de planning: AZ moet daar zien af te rekenen met Willem II.

FC Twente wint overtuigend en is de nieuwe koploper

FC Twente heeft door een zege bij Almere City FC de koppositie in de Eerste Divisie veroverd. De Tukkers wonnen in Flevoland met 1-3 en staan daardoor voor het eerst dit seizoen bovenaan. Het verzuimde zelfs aan het doelsaldo te werken.

Keizer dankt Dost en pakt eerste prijs in Portugal

Marcel Keizer heeft met Sporting Portugal beslag gelegd op de Taça da Liga. Dankzij de stalen zenuwen van Bas Dost werd FC Porto na pingels verslagen en wonnen de Nederlanders het tweede bekertoernooi van Portugal na strafschoppen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen