Steijn zag dat zijn ploeg niet als kerels verdedigde

26 januari 2019, 23:40

Maurice Steijn baalt van het feit dat VVV-Venlo een zeker lijkend punt in de slotfase uit handen gaf tegen FC Emmen. De coach van de Venlonaren vindt dat zijn ploeg het aan zichzelf te wijten heeft. "Het is wel zuur, want we zijn niet weggespeeld of zo."

In gesprek met FOX Sports hekelt Steijn de laatste minuten van de wedstrijd. Hij zag dat zijn ploeg genoeg kansen kreeg om de wedstrijd winnend af te sluiten. "Je bent heel de tweede helft op zoek naar de overwinning. Ik denk dat we bij 2-2 de grootste kans missen. Dan zie je op de bank dat het de laatste minuten over en weer gaat."

Vooral het matige verdedigen bij de tegengoals en het missen van kansen valt Steijn tegen van zijn spelers. "Het gaat allemaal ook niet expres, maar uiteindelijk gaat het wel om het benutten van de kansen en het als kerels verdedigen. Dat hebben we niet gedaan. Het is wel zuur, want we zijn niet weggespeeld of zo. Ik denk dat we minimaal een punt verdiend hadden, maar je krijgt niet altijd alles wat je verdiend.