Van der Gaag kan verschil tussen helften van NAC niet verklaren

Van der Gaag kan verschil tussen helften van NAC niet verklaren

25 januari 2019 – NAC Breda-trainer Mitchell van der Gaag heeft geen idee hoe het kan dat het verschil tussen zijn ploeg vóór en na de pauze zo groot was. Vorige week tegen Willem II overkwam zin elftal ongeveer hetzelfde, maar kon de schade toen niet meer repareren. Tegen ADO Den Haag lukte dat wel gedeeltelijk (1-1). "En op basis van de tweede helft hadden we nog wat meer kunnen krijgen."Dat vertelde de coach tegenover FOX Sports. "Het verschil in niveau was groot. Het is moeilijk om aan te geven waar dat aan lag. Praten is wat makkelijker dan dingen ook echt doen. Ik zag geen onbevangenheid", analyseerde de trainer. "Alles slaat dicht. In de tweede helft moet je, maar dan gebeurt het wel. En is moeilijker dan vanaf het begin zo spelen, dat is het verbazingwekkende."

Bij invaller Gervane Kastaneer zag Van der Gaag wél die onbevangenheid die hij zocht. "Dat neem een team mee. In de tweede helft hebben we nog genoeg kansen om de winnende te maken. Zo dicht ligt het ook bij elkaar. Maar waarom dan niet vanaf de eerste seconde?", vraagt de coach zich nog altijd af.

Transfers
Verder ging de oefenmeester in op de transferwindow van NAC Breda, dat ondanks de komst van Sullay Kaikai, Ramon Pascal Lundqvist, Khalid Karami en Alex Gersbach nog niet is uitgewinkeld als het aan Van der Gaag ligt. "Ik wil nog graag een centrale verdediger erbij. En afhankelijk van de ernst van de blessure van Mitchell te Vrede nog een spits. Maar dat moet wel passen in het groepsproces en niet kopen om het kopen zijn."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. vrijdag 23 augustus 2019

  2. donderdag 22 augustus 2019