Schalke 04 pakt punt tegen Rekik's Hertha BSC mede dankzij Uth

25 januari 2019, 22:30

Schalke 04 heeft weinig opgeschoten met het gelijkspel dat het vrijdagavond heeft geboekt op bezoek bij Hertha BSC in de Bundesliga. De bezoekers kwamen weliswaar tot twee keer toe op voorsprong - mede dankzij een doelpunt van voormalig sc Heerenveen-spits Mark Uth -, maar konden de zege niet over de streep trekken (2-2).

Na de goede overwinning op VfL Wolfsburg van vorige week had Schalke 04, dat een heel matige eerste seizoenshelft kende, weer kunnen aansluiten bij het linkerrijtje in de Bundesliga, als het had gewonnen van Hertha BSC, dat met Karim Rekik in de basis begon. Javairô Dilrosun en Derrick Luckassen (beiden geblesseerd) zaten nog niet bij de selectie.??

Via een afstandsschot van Jevhen Konopljanka kwam Schalke 04 wel op voorsprong na een goed kwartier, maar via Marko Gruji? kwam Hertha BSC zes minuten voor rust uit een heerlijke counter weer terug. Met name de steekpass van Ondrej Duda was zeer fraai. Dankzij Uth dacht Schalke 04 alsnog met een voorsprong te gaan rusten, maar dat gebeurde niet.

Vedad Ibiševi? kopte van dichtbij vlak voor de pauze de gelijkmaker tegen de touwen, waardoor er geen winnaar kwam. Want zo spectaculair de eerste helft was, zo doelpuntarm was de tweede. Door de remise blijft Schalke 04 in het rechterrijtje van de Bundesliga, terwijl Hertha BSC op gelijke hoogte komt met het Wolfsburg van Wout Weghorst.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen