Stam realistisch in aanloop naar Heracles: "Moeten dingen beter"

25 januari 2019, 18:00

Jaap Stam loopt na de overwinning op Feyenoord nog zeker geen polonaise bij PEC Zwolle. Hoewel de oefenmeester beseft dat een dergelijke overwinning heel goed is voor het moraal van de selectie, richt hij zich vooral op het lastige uitduel met Heracles Almelo. "We moeten naar onszelf kijken: wat hebben we gedaan en hoe staan we erop? Echt van wedstrijd tot wedstrijd leven."

Dat vertelt hij op het clubkanaal in aanloop naar het Eredivisie-duel met Heracles Almelo. "Zij hebben thuis een goede ploeg, met individueel ook goede spelers", weet Stam. "Met name in thuiswedstrijden hebben ze goede resultaten geboekt, uit is dat wat anders. Maar dat geldt voor meerdere ploegen."

PEC Zwolle moet nu juist presteren in een uitwedstrijd, toch is het gevoel in de groep goed. "Als je wint, wordt alles makkelijker. Maar we moeten nog zeker dingen verbeteren", doelt Stam op de zege van vorige week. "Daar zijn we druk mee bezig. Maar het is altijd beter als je een wedstrijd wint. Dan ga je toch met een ander gevoel de trainingen in."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen