Koster kan direct beroep doen op spits Isak: "Echte versterking"

25 januari 2019, 16:05

Willem II-trainer Adrie Koster kan komend weekend direct een beroep doen op aanvaller Alexander Isak. De spits is speelgerechtigd en fit om minuten te maken namens de Tilburgers tegen FC Utrecht. De coach kijkt er naar uit: "Bij Dortmund, de absolute top, kwam het er nog niet helemaal uit. Dat komt onder andere omdat hij met hevige concurrentie te maken heeft. Voor ons is hij een echte versterking."

Dat vertelde de coach op de clubsite over zijn nieuwste aanwinst. Hoewel hij de vervanger moet worden van de vertrokken Fran Sol, wil Koster beide spelers niet met elkaar vergelijken. "Alexander is bijvoorbeeld sneller en technisch begaafder. Iedere spits heeft zijn eigen manier van aanvallen en scoren en het gaat erom dat de kwaliteit boven komt drijven."

In tegenstelling tot Isak zijn Donis Avdijaj en Karim Coulibaly nog altijd afwezig bij de Tilburgers, die een zware wedstrijd te wachten staan in de Domstad. "Het is een stugge ploeg met veel goede spelers", weet Koster. "Toch zijn we uiteraard niet kansloos. We gaan naar de Galgenwaard om die wedstrijd winnend af te sluiten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen