Van den Brom ziet vertrouwen groeien in spelersgroep van AZ

Van den Brom ziet vertrouwen groeien in spelersgroep van AZ

25 januari 2019 – John van den Brom ziet de spelersgroep van AZ een goede ontwikkeling doormaken. De wijze waarop de Alkmaarders zich midweeks manifesteerden tegen Vitesse (2-0), stemt de trainer tevreden. Van den Brom ziet het duel met sc Heerenveen van aanstaande zondag dan ook met vertrouwen tegemoet."Ik vind dat we tegen Vitesse heel goed gespeeld hebben. Veel druk vooruit en een goede spirit in de ploeg. Dat zien we nu ook terug tijdens de trainingen: er wordt goed en makkelijk gecombineerd. Er is veel vertrouwen", blikt Van den Brom via de officiële clubkanalen terug op het gewonnen bekerduel.

Heerenveen, dat vorige week een punt pakte tegen Ajax (4-4) en midweeks in de beker werd uitgeschakeld door de Amsterdammers (3-1), wordt niet onderschat door Van den Brom. "Ik vond Heerenveen zondag tegen Ajax goed spelen. Dat deden ze ook in de thuiswedstrijd tegen ons. In beide wedstrijden zag je dat ze goed geprofiteerd hebben van de counter. Het is een ploeg die makkelijk scoort maar ook veel goals tegen krijgt. Dat zegt wel iets."

De oefenmeester kan in Friesland nog geen beroep doen op Myron Boadu en Rody de Boer. Stijn Wuytens ontbreekt eveneens. "Er wordt vandaag een MRI-scan gemaakt. Daaruit moet blijken hoelang hij eruit ligt", aldus Van den Brom.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. donderdag 22 augustus 2019

  2. woensdag 21 augustus 2019

  3. dinsdag 20 augustus 2019