Steijn blijft realistisch ondanks zevende plaats in Eredivisie

25 januari 2019, 15:50

Hoewel VVV-Venlo momenteel op een royale plek staat om de play-offs voor Europees voetbal in te gaan, blijft Maurice Steijn vooral op zijn hoede. De oefenmeester blijft realistisch en wil zich zo snel mogelijk veilig spelen. "Ik wil niet op de muziek vooruitlopen. Stel we verliezen van Emmen. Een week later gaan we naar de ArenA. De verschillen zijn nog steeds heel klein, dus je kunt zomaar een paar plekken terugvallen."

Op de clubsite gaat Steijn in op de zevende plaats van de Limburgers, die tegen FC Emmen ook nog eens helemaal compleet zijn. "Ik kijk niet naar de stand op de ranglijst", stelt hij. "Ik wil gewoon zo snel mogelijk voldoende punten pakken om ons veilig te spelen. Als dat lukt kunnen we altijd nog verder kijken naar wat haalbaar is. Hoe hoger we eindigen, des te interessanter wordt het, zeker met het oog op de tv-gelden."

Tegen FC Emmen, dat eveneens een prima indruk maakt en vorige week een punt pakte tegen koploper PSV, kan de coach beschikken over een volledig fitte selectie. Steijn kiest voor vrijwel dezelfde namen, maar twijfelt alleen over de backs. "We hebben daar alle mogelijkheden. Janssen of Kum op links en Rutten op rechts, of Dekker rechts en Rutten links. Ik ga nog wat beelden bekijken en dan beslis ik daarover."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen