'Bayern volgende topclub met interesse in Bergwijn'

25 januari 2019, 14:56

Steven Bergwijn staat er goed op bij de Europese elite. Bayern München is de volgende topclub die zich heeft gemeld bij het management van de 21-jarige aanvaller van PSV, meldt Voetbal International. De vleugelaanvaller staat ook in de belangstelling van Manchester United, Internazionale en Bayer Leverkusen.

Geïnteresseerde clubs zullen diep in de buidel moeten tasten om Bergwijn over te nemen van PSV. De Eindhovenaren mikken op een verbetering van het clubrecord. Dat record staat nu nog op naam van Memphis Depay, die voor een bedrag van 34 miljoen euro de overstap van PSV naar Manchester United maakte. Naar verluidt wil Internazionale binnenkort om tafel met het management van de aanvaller.

Supporters van PSV hoeven niet te vrezen voor een winters vertrek van Bergwijn, aldus VI. De aanvaller, dit seizoen al goed voor tien doelpunten en negen assists, wil het seizoen afmaken in Eindhoven. Eerder toonden volgens De Telegraaf Torino, Real Sociedad, CSKA Moskou, en Girondins Bordeaux interesse in Bergwijn. Laatstgenoemde club zou afgelopen zomer zelfs een bod van achttien miljoen euro hebben gedaan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen