Onana baart opzien: "Lamprou is denk ik zelfs beter dan ik"

25 januari 2019, 13:22

André Onana heeft een hoge pet op van collega-keeper Kostas Lamprou, die het na zijn optreden tegen sc Heerenveen (4-4) flink te verduren kreeg. De Kameroener vindt de massale kritiek op Lamprou onterecht. "Ik kan begrijpen dat de supporters boos zijn, maar ik denk niet dat dit goed is", laat hij weten tegenover Ajax Life

"Kostas doet het fantastisch voor ons. Mensen wijzen Kostas te gemakkelijk aan als schuldige als wij slecht spelen. Kostas is een fantastische keeper, ik denk zelfs beter dan ik. Soms moet je geluk hebben", aldus Onana.

De doelman uit Kameroen zegt dat Lamprou op trainingen fantastische reddingen verricht. "Het probleem is: jullie zien dat niet omdat jullie niet bij de trainingen zijn. Omdat jullie niet welkom zijn, dat weet ik. Maar als je elke dag met Kostas traint, dan weet je: hij is een fantastische keeper."

Ajax lijkt ondertussen op zoek naar een tweede doelman. "Voor Kostas is het heel vervelend, maar topsport is hard. Dus de mogelijkheid is zeker aanwezig dat er een keeper bijkomt", liet directeur spelerszaken  Marc Overmars aan FOX Sports weten.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen