Kramer weet dat broodje kroket aan hem blijft kleven

Kramer weet dat broodje kroket aan hem blijft kleven

25 januari 2019 – Wie aan Michiel Kramer denkt, denkt aan een broodje kroket. De kersverse spits van FC Utrecht beseft dat die actie altijd aan hem zal blijven kleven. In zijn laatste dagen als Feyenoorder at hij in de rust een broodje kroket. "Zelfs als ik gestopt ben, zal me dat blijven achtervolgen", aldus Kramer."Ik heb goede dingen in mijn carrière gedaan en mindere. Die mindere dingen blijven hangen. Natuurlijk heb je dat beeld misschien zelf gecreëerd", zegt de dertigjarige Rotterdammer in De Telegraaf. "Maar ik heb ook dingen gedaan die van waarde zijn voor iedere club waar ik heb gespeeld. Daar wordt bijna niet over gesproken."

In hetzelfde seizoen van de kroket-gate zorgde Kramer voor heisa bij Sparta, de club die hem overnam van Feyenoord. Als Spartaan zette hij zijn noppen in het gezicht van Vitessenaar Alexander Büttner, wat hem op een schorsing van zeven wedstrijden kwam te staan. Daarop verscheurde Sparta zijn aflopende contract, omdat hij door de schorsing toch niet meer inzetbaar was. "Ik denk dat ik bij Sparta goed bezig was tot aan de rode kaart. Ik kan alleen mezelf verwijten wat ik heb gedaan. De enige die daar schuld aan heeft, ben ik."

Ondanks dat is Kramer op voorspraak van Dick Advocaat, die bij Sparta samenwerkte met Kramer, naar Utrecht gekomen. "Het eerste wat ik zei toen ik hem zag, was: 'Ik heb nog wat goed te maken met je.' Ik denk dat hij het daar wel mee eens was."

Lees meer: Kramer herenigd met Advocaat: "Hij weet wat hij aan mij heeft"

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. dinsdag 20 augustus 2019

  2. maandag 19 augustus 2019