Van der Gaag wil reactie na nederlaag: "Wist niet wat ik zag"

Van der Gaag wil reactie na nederlaag: "Wist niet wat ik zag"

24 januari 2019 – Mitchell van der Gaag kreeg deze week bij NAC Breda weer wat nieuwe spelers tot zijn beschikking. Niet alleen kwam Sullay Kaikai uit Engeland over naar Brabant, ook keerden Robert Mühren en Gervane Kastaneer terug na blessureleed. Toch rekent de oefenmeester zich nog niet rijk in aanloop naar het duel met ADO Den Haag."Kaikai kan in de spits spelen, maar is hier ook net drie dagen", houdt Van der Gaag zich op de vlakte over wie er in de basis staat tegenover BN/DeStem. De aanwinst is in tegenstelling tot Mühren en Kastaneer wél wedstrijdfit. Toch waarschuwt de coach: "De nieuwe spelers zijn geen verlossers, zij moeten meegenomen worden door andere spelers."

En dus houdt Van der Gaag zijn elftal, ondanks de pijnlijke 2-0 nederlaag bij Willem II, redelijkerwijs in tact. "Ik heb dit seizoen al heel veel dingen gedaan die ik normaal gesproken niet zou doen, vanaf de voorbereiding al. Ik had echt een goed gevoel richting Willem II; hier gaan we in ieder geval als team staan, we gaan er iets van maken", aldus de coach over het duel van vorige week.

"Zondag heb ik thuis zoals altijd de wedstrijd teruggekeken: ik vond het echt erg, was vol verbazing. Ik wist niet wat ik zag. Je kan eraf gaan, maar niet zoals we de eerste helft gedaan hebben. Dan kan niet." En dus rekent Van der Gaag, die El Allouchi (geschorst), Te Vrede (pees), Leigh (enkel), Ilic (achillespees), Fernandes (knie), Sporkslede (achillespees), Damen (buikwand) en Schoofs (enkel) moet missen, op een reactie.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zondag 20 oktober 2019

  2. zaterdag 19 oktober 2019

  3. vrijdag 18 oktober 2019