Debuut Magallán en basisplek Onana, H'veen is ongewijzigd

24 januari 2019, 19:53   Bijgewerkt: 24 januari 2019, 22:17

Lisandro Magallán maakt donderdagavond zijn officiële debuut in het eerste van Ajax. De centrale verdediger begint in het bekerduel met sc Heerenveen in de basis van de Amsterdammers, evenals keeper Andre Onana, Klaas-Jan Huntelaar en Rasmus Kristensen. De Friezen beginnen ongetwijfeld ten opzichte van afgelopen zondag (4-4).

Behalve bovenstaande drie namen zijn er geen verrassingen in de formatie van Erik ten Hag, die Kostas Lamprou, Daley Sinkgraven, Kasper Dolberg en Lasse Schöne op de bank heeft geposteerd. Vermoedelijk schuift Mazraoui op naar links en Blind door naar het middenveld, al is het ook mogelijk dat Mazraoui op het middenveld begint.

Bij sc Heerenveen zijn er geen veranderingen in de basiself en dat is gezien de mogelijkheden op de wederom zeer jonge bank niet verrassend te noemen. Stijn Schaars is fit genoeg en kan dus weer starten, al is het de vraag of hij negentig minuten kan spelen. Ben Rienstra en Yuki Kobayashi zitten hun tweede duel schorsing uit, terwijl Morten Thorsby en Dave Bulthuis (voorlopig) niet meer in beeld zijn bij trainer Jan Olde Riekerink.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen