Van Bronckhorst vond zijn toekomstkeuze moeilijk te accepteren

24 januari 2019, 17:03

Wekenlang twijfelde Giovanni van Bronckhorst over zijn toekomst bij Feyenoord, tot vorige week. Het accepteren van het besluit om na dit seizoen te vertrekken, maakte het voor de succestrainer vooral moeilijk. "Het is moeilijk afscheid nemen van iets waarvan je veel van houdt, dat maakt dat het allemaal wat langer duurde dan ik verwachtte."

Een week voor de kerst sprak Van Bronckhorst met technisch directeur Martin van Geel over zijn toekomst. "Op dat moment heb ik mijn twijfels uitgesproken", zegt Van Bronckhorst tegen Feyenoord TV. "Ik denk dat ik er wel uit was dat dit mijn laatste seizoen zou worden, maar om dat te accepteren was moeilijk. Want deze club zit in mijn hart."

Voor Van Bronckhorst gaf zijn gevoel de doorslag. "Als spelers mij om advies vragen, is het eerste wat ik zeg dat ze hun gevoel moeten volgen. Dat heb ik nu ook gedaan", vertelt Gio, die nog niet weet wat hij in de toekomst gaat doen. "Die houd ik open, daar ben ik ook nog niet mee bezig. Ik wil dit seizoen goed afsluiten. Wat op mijn pad komt, zie ik na het seizoen wel."

Lees meer: Van Bronckhorst vertrekt na dit seizoen bij Feyenoord

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen