Kramer herenigd met Advocaat: "Hij weet wat hij aan mij heeft"

Kramer herenigd met Advocaat: "Hij weet wat hij aan mij heeft"

24 januari 2019 – Michiel Kramer kreeg een goed gevoel bij FC Utrecht en tekende daarom donderdag in de Galgenwaard. Niet in de laatste plaats vanwege Dick Advocaat, met wie de spits eerder samenwerkte bij Sparta. "Hij weet wat hij aan mij heeft", aldus Kramer."Aan het begin bij Sparta ging het goed, daarna wat minder. Misschien heb ik nog wat goed te maken", zegt Kramer tegen FC Utrecht TV. Hij doelt op zijn vroegtijdige vertrek uit Het Kasteel. Kramer kreeg een schorsing van zeven duels voor het planten van zijn noppen in het gezicht van Vitessenaar Alexander Büttner. Omdat zijn seizoen daarmee ten einde was, verscheurde Sparta het contract van de speler.

Utrecht is bekend met de historie van Kramer. "Het verleden heeft bewezen dat spelers met een krasje er vol voor gaan als ze een nieuwe kans krijgen bij Utrecht. In dit geval is dat ook zo", zegt directeur voetbalzaken Jordy Zuidam. Bovendien kan Utrecht een extra aanvaller goed gebruiken, omdat Simon Makienok en Cyriel Dessers langdurig geblesseerd zijn. "We zijn heel blij dat het uiteindelijk Michiel is geworden."

Kramer speelde het afgelopen half jaar in Israël bij Maccabi Haifa. Maar na het vertrek van Mo Allach en Fred Rutten moest hij zijn conclusies trekken. Maccabi ontbond woensdag zijn contract waarna Kramer een dag later in de Domstad tekende.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zondag 18 augustus 2019

  2. zaterdag 17 augustus 2019

  3. vrijdag 16 augustus 2019