Groothuizen keert terug onder de lat van ADO Den Haag

Groothuizen keert terug onder de lat van ADO Den Haag

24 januari 2019 – Indy Groothuizen keert terug onder de lat van ADO Den Haag. De doelman vervangt in de uitwedstrijd tegen NAC Breda zijn geschorste collega Robert Zwinkels. Voor Groenendijk is de keuze voor Groothuizen niet meer dan logisch, al heeft hij ook Mike Havekotte tot zijn beschikking"Waarom zouden we Indy niet opstellen?", citeert het clubkanaal van ADO hun trainer. "Drie maanden terug was hij nog de keeper van Jong Oranje. Hij gaat aan de bak, het heeft geen zin om verhalen op te rakelen. De keeperswissel is ook alweer een tijdje geleden."

Groothuizen raakte begin november zijn basisplaats kwijt aan Zwinkels. Een aantal fouten eisten zijn tol. Sindsdien zit de 22-jarige Noord-Hollander op de bank. Hij speelt vrijdag tegen NAC, omdat Zwinkels voor een wedstrijd geschorst is. Zwinkels stond zaterdag in de thuiswedstrijd tegen VVV-Venlo op het been van Peniel Mlapa en kreeg daarvoor een rode kaart, wel nadat de VAR zich ermee bemoeide.

Daarentegen is Tom Beugelsdijk terug van een schorsing. Hij maakt zijn rentree in de basis, wat ten koste gaat van Shaquille Pinas. Verder houdt Groenendijk zijn elftal intact.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. dinsdag 20 augustus 2019

  2. maandag 19 augustus 2019